www.zoldsasokpanzio.hu

Switch to desktop Register Login

Megtisztelve éreznénk magunkat, ha szeretteikkel, barátaikkal esküvőjüket megünnepelni, éttermünket tüntetnék ki bizalmukkal.

Mi cserébe garantáljuk, hogy a Zöld Sasok Étterem házias ízei és kellemes hangulata felejthetetlen élménnyé varázsolja esküvőjét.

Levesszük válláról a szervezéssel járó terheket, és odafigyelünk olyan „apróságokra” is, mint a friss vágott virág az asztalon, vagy a mini tűzijáték az ünnepi tortán.

Mivel tudjuk, hogy az esküvők, rendezvények egyik alappillére a hangulatos, minőségi élőzene szolgáltatás - ha kell, bármilyen zenei stílusban tudunk ajánlani megfelelő zenekart, a fergeteges tánczenétől a kellemes, lágy szalonzenéig.

Emellett - ha szükséges - az esküvői vacsorát emlékezetesebbé tehetjük díszítésekkel, dekorációkkal, látványos, kedves menükártyákkal.

A rendezvény után a meghívottaknak panziónkban szállást is tudunk biztosítani.

Fogadják tőlünk szeretettel összeállított menüajánlatainkat.
Reméljük, hogy kínálatunk egyike elnyeri tetszésüket. Amennyiben egyéni kívánságaik vannak, szívesen együttműködünk Önökkel annak megvalósításában, hiszen az igényességnek és a növekvő elvárásoknak megfelelni számunkra öröm és sikerélmény forrása.

Esküvői menüajánlat 1       Esküvői menüajánlat 2       Esküvői menüajánlat 3

Esküvői menüajánlat 4       Esküvői menüajánlat 5       Esküvői menüajánlat 6

További ajánlatokért keresse Répási Tibor étteremvezetőt.

Reméljük tájékoztatónk megnyerte tetszését és bízunk benne, hogy hamarosan vendégként köszönthetjük éttermünkben.